OP DE HOOGTE BLIJVEN:
over Bouw Advies Instituut? Schrijf je in:

INSCHRIJVEN:

BEHEER & ONDERHOUD

Is het vastgoed dat u als gemeente, school, zorginstelling of woningcorporatie in beheer hebt hard toe aan een onderhoudsbeurt, maar weet u niet waar u moet beginnen? Of wilt u het beheer en onderhoud juist uitbesteden, omdat u er eigenlijk geen tijd voor hebt?

Van offerteaanvraag tot oplevering
ZON bouwcoördinatie helpt u graag met een aanbod op maat. In overleg met u kan ik bijvoorbeeld een meerjarenonderhoudsplan voor uw vastgoed maken, het contractbeheer op poten zetten, het groot onderhoud of een renovatie van offerteaanvraag tot oplevering coördineren of de sloop van een pand (met asbest) organiseren.
Ook denk ik graag met u mee over energiebesparende maatregelen en over hoe u uw pand kunt verduurzamen. Oftewel: van het papierwerk dat het beheer met zich meebrengt tot het toezicht op een bouw- of onderhoudsproces, ik sta voor u klaar.

Compleet ontzorgd
Mijn werkwijze is erop gericht u van begin tot eind te ontzorgen. Omdat ik graag trots wil kunnen zijn op een project, ga ik nauwkeurig te werk. Zo ben ik het liefst vanaf dag één betrokken bij een project, want een goede voorbereiding is cruciaal en ja, soms ook het halve werk. Daarnaast werk ik graag samen met collega’s om u het complete pakket te kunnen bieden. Ik ben daarom aangesloten bij het Bouw Advies Instituut, een samenwerkingsverband van een diversiteit aan adviseurs in de bouwsector. Dit netwerk zet ik regelmatig in om klanten zelfs bij specialistische projecten alles uit handen te kunnen nemen.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Bel gerust of laat uw gegevens achter om een afspraak te maken. Dan kunnen we onder het genot van een bakje koffie ontdekken of we de juiste klik hebben. Koekje erbij?

ZON bouwcoördinatie  |  06 57 32 94 96  |  info@zonbouw.nl