OP DE HOOGTE BLIJVEN:
over Bouw Advies Instituut? Schrijf je in:

INSCHRIJVEN:

NIEUWBOUW & RENOVATIE

Bewoners- en kopersbegeleiding

Bewonersbegeleiding
Ziet u als woningcorporatie of aannemer het belang in van betrokkenheid met bewoners bij een renovatie? Ik wel, want met de juiste begeleiding zorgt u ervoor dat bewoners tevreden kunnen zijn over het renovatieproces. Ik verzorg graag voor u het contact met hen, zodat u uw bouwkundig personeel gewoon kunt inzetten voor de uitvoering.
Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden én weet door mijn bouwkundige achtergrond precies wat de renovatie inhoudt en wat het betekent voor bewoners.
Wanneer u de begeleiding aan mij uitbesteedt, stel ik bewoners op tijd op de hoogte van de verandering die hun woning ondergaat, luister ik naar hun inbreng en laat ik ze zien hoe de renovatie hun woonsituatie verbetert. Uw contacten zijn bij mij in goede, vertrouwde handen.

Kopersbegeleiding
Kopers van een nieuwbouwwoning staan voor veel keuzes. Wilt u hen daar als (ontwikkelende) aannemer goed bij adviseren, maar hebt u uw bouwkundig personeel hard nodig bij het bouwproces? Ik verzorg graag de communicatie met kopers voor u. Door mijn bouwkundige achtergrond kan ik ze gedegen advies geven bij keuzes voor eventuele maatwerkopties en ze op de hoogte houden van alle bouwontwikkelingen. Ik ga proactief te werk en denk gevraagd, maar ook ongevraagd met u en de kopers mee.

Ik maak graag kennis om te ontdekken of we qua werkstijl een goede match zijn. Kan ik een bakje koffie komen doen? Dan neem ik de koeken mee! Neem hier contact op voor een afspraak of gewoon om een vraag te stellen.

ZON bouwcoördinatie  |  06 57 32 94 96  |  info@zonbouw.nl