OP DE HOOGTE BLIJVEN:
over Bouw Advies Instituut? Schrijf je in:

INSCHRIJVEN:

WIE IS ZON BOUWCOORDINATIE?

Leuk dat u interesse hebt in ZON bouwcoördinatie! Wie is Hanneke Kohlmann? Omdat ik begrijp dat u als opdrachtgever wilt weten wat voor vlees u in de kuip hebt, vindt u hieronder meer over mijn werkwijze.

In mijn werk geniet ik van:

• Eerlijkheid
Ik houd van goede en open communicatie. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Ook al vraagt u er niet om, ik zal u altijd op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

• Samenwerken
Er samen wat moois van maken, daar heb ik echt plezier in. Als u mij in huis haalt bij uw project, hebt u er een open en behulpzame collega bij.

• Creatieve ideeën bedenken en uitvoeren
Als u er als opdrachtgever achterstaat, vind ik het fantastisch om dingen eens op een andere manier aan te pakken. Ik ben niet bang, dus kom maar op met die nieuwe ideeën!

• Flexibiliteit en optimisme
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Een goede sfeer is voor mij essentieel voor een goed resultaat. Met humor, flexibiliteit en optimisme draag ik graag bij aan een fijne werkomgeving, zodat we samen met plezier het gewenste eindresultaat bereiken.

• Kwaliteit
Als ik aan het einde van de dag naar huis ga, wil ik graag trots kunnen zijn op mijn werk. Voor minder doe ik het niet. Ik houd van doorpakken en denk gevraagd, maar ook ongevraagd mee met opdrachtgevers. Via het Bouw Advies Instituut blijf ik op de hoogte van alle innovaties in de bouwsector. Tegelijkertijd kan ik uw en mijn specialistische vragen voorleggen aan experts binnen dit netwerk. De vraag of iets ook duurzamer kan is overigens standaard verweven in mijn gedachten.

Bent u geïnteresseerd in wat ik voor u kan betekenen? Bel of mail me gerust. Ik maak graag kennis onder het genot van een bakje koffie. En beloofd: ik neem de koeken mee.

ZON bouwcoördinatie  |  06 57 32 94 96  |  info@zonbouw.nl